Sfânta Mănăstire Saharna și-a sărbătorit hramul.

1:09, luni, 17 iunie, 2019

În ziua de duminică, 16 iunie 2019, când Biserica Ortodoxă celebrează Duminica Cincizecimii, Mănăstirea Saharna și-a sărbătorit Hramul.

La eveniment au fost prezenți sute de oaspeti, enoriași din toata țara, precum și pelerinii din România. Slujba o fost oficiată de către un sobor de preoți-slujitori ai Sfintei Mănăstiri, în frunte cu Preacuviosul părinte Arhimandrit Adrian Baciu, Egumenul acestui sfânt asezământ.
După săvârşirea Sfintei Liturghii a fost înălțat un Tede-um de mulţumire Preasfintei Treimi pentru toate binefacerile primite şi pentru sănătatea ctitorilor şi binefăcătorilor sfântului locaş, moment precedat de tradiționalul înconjur al bisericii cu icoana Sfintei Treimi ca în zi de mare sărbătoare.
În final, Parintele Egumen a adresat tuturor celor prezenți un cuvânt de felicitare cu ocazia sărbătorii hramului, urându-le multă sănătate, spor și ajutor de la Dumnezeu în săvârșirea faptelor bune pentru dragostea față de semenii săi și a învitat pe toți prezenti de pe teritoriul mănăstirii la o agapă frățească.

 

 

 


În sus